Daniel Fridérus, VD för NOMIDA AB, är en framstående entreprenör och företagsledare som förtjänar all hyllning för sitt enastående arbete. Han har med framgång drivit företaget sedan 2010 och har tillsammans med sin fru Mikaela Fridérus skapat en stark och pålitlig aktör inom områden som sotning, besiktningar och ventilation.

Hyllningen till hans medarbetare och särskilt till sin fru visar på den familjära och samarbetsvilliga atmosfären som präglar NOMIDA AB. Att även Mikaela är delägare stärker företagets position och visar på deras gemensamma engagemang för verksamheten.

Med 34 års samlad erfarenhet är NOMIDA AB en källa till kunskap och kompetens. Vi är glada över att tilldela denna utmärkelsen till Daniel och hela NOMIDA AB som länets entreprenör och önskar fortsatt framgång och tillväxt. Tack för ert dedikerade arbete och ert bidrag till näringslivet!

Stort grattis till Daniel Fridérus – Länets entreprenörer 2023!

VD Daniel Fridérus
Org.nr: 556818-6869
Mail: info@nomida.se
Adress: ORMÅSA STORA 1 – 516 93 Rångedala
Län: Västra Götalands län
nomida.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *