Elvis Muriqi, VD för Nollnitton Bilar Örebro AB, är en enastående entreprenör som har etablerat sig som en pålitlig aktör inom fordonsbranschen. Hans företag, känt för att erbjuda välvårdade bilar i alla prisklasser, har inte bara blivit en destination för bilköpare, utan också för de som söker professionell däckservice och skiften.

Vi hyllar Elvis Muriqi för hans dedikation till kundnöjdhet och förmåga att göra det lilla extra för sina kunder. Det är företagsledare som Elvis som skapar en positiv upplevelse för sina kunder och bygger en stark lojalitet. Vi är glada att tilldela Elvis Muriqi utmärkelsen som länets entreprenör och önskar honom fortsatt framgång inom fordonsbranschen!

Stort grattis till Elvis Muriqi – Länets entreprenörer 2023!

VD Elvis Muriqi
Org.nr: 559005-8805
Mail: nollnittonbilar@gmail.com
Adress: LERTAGSGATAN 2 – 694 34 Hallsberg
Län: Örebro län
bilweb.se/bilhandlare/nollnitton-bilar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *