Håkan Nilsson, VD för Nilsson Motorsport & Entreprenad AB, är nu stolt utnämnd som länets entreprenör! Håkan, din resa med att ta över bolaget från din pappa och ändra inriktning är en inspirerande berättelse om framgång och förnyelse.

Ditt ledarskap har lett företaget till framgång sedan 2015, och det är verkligen enastående att se hur det har gått väldigt bra efter din inriktningändring. Att tacka dina anställda för deras bidrag under vägen visar på din ödmjukhet och medvetenhet om att framgång byggs tillsammans.

Nilsson Motorsport & Entreprenad ABs mångsidiga verksamhet, inklusive personaluthyrning, försäljning av motorsporttillbehör, uthyrning av släpvagnar och motordrivna redskap, entreprenadtjänster och reparationer av fordon och maskiner, är ett tydligt tecken på din mångsidighet och förmåga att anpassa dig till olika områden.

Må ert certifikat vara en symbol för erastora prestationer och den positiva påverkan ni har på ert län. Fortsätt vara en kraft att räkna med inom motorsport och entreprenadbranschen. Håkan, du är verkligen en exemplarisk entreprenör och en ledare som vägleder företaget mot nya höjder!

Stort grattis till Håkan Nilsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Håkan Nilsson
Org.nr: 556611-4558
Mail: nilsson.motorsport@hotmail.com
Adress: Gullbacksvägen 57 – 844 32 Hammarstrand
Län: Jämtlands län
facebook.com/people/Nilsson-Motorsport/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *