Pierre Michael Niklasson, en framstående entreprenör, har blivit tilldelad priset som länets entreprenör för 2023. Genom sitt företag, Niklassons i Västragötaland AB, har han förändrat spelet inom grundpålnings- och grundförstärkningsbranschen, särskilt när det gäller villor.

Niklassons i Västragötaland AB har en stark och tydlig inriktning på att erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter. Pierre Michael och hans team har gjort kvalitet och hållbarhet till grundpelare i sin verksamhet, vilket garanterar att deras kunder får de bästa möjliga resultaten när det gäller grundpålnings- och grundförstärkningstjänster.

Det som verkligen sätter Niklassons i Västragötaland AB isär är deras flexibilitet. De har inte begränsat sig till en specifik stad eller region; istället sträcker sig deras expertis till hela landet. Oavsett var du befinner dig i Sverige, kan du räkna med att få deras hjälp och service av högsta kvalitet.

Pierre Michael Niklasson är en sann pionjär inom branschen och en förebild för andra entreprenörer. Hans engagemang för att erbjuda kunderna bästa möjliga lösningar och hans ständiga strävan efter kvalitet och hållbarhet har varit nyckeln till hans framgång.

Vi gratulerar Pierre Michael Niklasson och Niklassons i Västragötaland AB till detta välförtjänta pris som länets entreprenör för 2023 och ser fram emot att se hur hans företag fortsätter att forma branschen med högkvalitativa tjänster och enastående flexibilitet.

Stort grattis till Pierre Michael Niklasson – Länets entreprenör 2023!

VD Niklasson, Pierre Michael
Org.nr: 556799-3166
Mail: info@grundförstärkarna.se
Adress: PERMYRSVÄGEN 8 – 452 90 Strömstad
Län: Västra Götalands län
www.facebook.com/
grundforstarkarna.se/

One Response

  1. Pingback: quik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *