Tim Ahlin, VD för Next Level Electric AB, är en imponerande entreprenör som på kort tid har nått nya höjder och blivit utnämnd till länets entreprenör för 2023! Hans dedikation till kvalitet och excellens har varit fundamentet för den här framgången.

Inom elbranschen har Next Level Electric AB inte bara visat sig vara bäst i branschen utan har även utmärkt sig genom att hjälpa kunder inom andra områden genom sina pålitliga samarbetspartners. Tim Ahlins förmåga att skapa starka relationer och leverera överlägsen service har gjort honom och hans företag till förebilder inom branschen.

Vi är stolta över deras prestationer och ser fram emot att fortsätta följa den spännande resan för Next Level Electric AB. Så kul att se Tim Ahlin och hela teamet har nått nya höjder och för deras enastående bidrag till näringslivet! Fortsätt inspirera och leverera kvalitet i varje projekt

Stort grattis till Tim Ahlin – Länets entreprenörer 2023!

VD Tim Ahlin
Org.nr: 559216-0575
Mail: info@nextlevelel.se
Adress: HEDEMORAVÄGEN 103 – 192 71 Sollentuna
Län: Stockholms län
nextlevelel.se/#hero

6 Responses

  1. Pingback: links site
  2. Pingback: url

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *