Det är med stor respekt och beundran vi tillkännager Shervin Haghparastrad som mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Shervin har en lång och imponerande karriär inom sin bransch, och hans dedikation till pålitlighet och stabilitet har varit nyckeln till hans framgång.

Shervin Haghparastrads resa som entreprenör började 2002 när han startade sin egen konsultfirma. Han hade tidigare erfarenhet från branschen men mötte en mentor i form av sin kollega Mikael, som stöttade och inspirerade honom att ta steget in i entreprenörsvärlden.

Shervin Haghparastrads framgångar är en påminnelse om vikten av mentorskap och stöd från kollegor och vänner. Hans förmåga att kombinera sina kunskaper och erfarenheter med en stark affärsstrategi har gjort honom till en ledande kraft inom sitt område.

Vi ser med spänning fram emot att följa Shervin Haghparastrads fortsatta resa och hans bidrag till sin bransch och samhället som helhet. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är mer än välförtjänt och är en hyllning till hans hängivenhet och prestationer.

Stort grattis till Shervin Haghparastrad – Länets entreprenör 2023!

VD Shervin Haghparastrad
Org.nr: 556636-7743
Mail: Shervin@netinfo.se
Adress: VÄSTERTORPSVÄGEN 135 – 129 44 Hägersten
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *