Det är med glädje och stolthet vi meddelar att Martin Strömberg har utsetts till länets entreprenör för 2023. Martin har alltid haft en passion för att jobba med människor och har ägnat hela 25 år av sitt liv åt att hjälpa och vårda andra.

Martin Strömbergs resa som entreprenör började med en stark önskan att förbättra människors hälsa och välmående. Han har ägnat sitt yrkesliv åt att diagnostisera och behandla problem som rör muskler och leder. Hans främsta mål är att återställa optimal funktion genom att förbättra rörligheten i stela områden och därigenom normalisera kroppens funktion.

Det är viktigt för Martin att hylla de naprapatlärare som utbildade och inspirerade honom under hans tidigare år. Deras kunskap och vägledning har varit avgörande för hans framgång.

Familjen har varit en stabil och stödjande kraft i Martins liv och företagande, och deras stöd har varit ovärderligt för hans framgångsrika resa.

Vi ser med spänning fram emot att följa Martin Strömbergs fortsatta arbete inom hälsosektorn. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans passion och förmåga att göra en verklig skillnad i människors liv. Grattis till Martin Strömberg och hans dedikation till att främja hälsa och välmående!

Stort grattis till Martin Strömberg – Länets entreprenör 2023!

VD Martin Strömberg
Org.nr: 559089-1114
Mail: naprapathalsan@hotmail.com
Län: Västra Götalands län

6 Responses

  1. Pingback: cornhole
  2. Pingback: สีทนไฟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *