Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Naher för den välförtjänta utmärkelsen som länets entreprenör! Nahers resa genom olika branscher, från restaurangverksamhet till fastighetsförvaltning och uthyrning, är en imponerande bedrift som vittnar om hans mångsidighet och entreprenörsanda.

Bakom Nahers framgång står inte bara hans egen drivkraft och engagemang utan också det stöd och den inspiration han har fått från sin pappa, Kiryakos Haddad. Naher vill särskilt tillägna detta pris till sin bortgångne far, som varit en viktig kraft och en förebild genom livets alla prövningar.

Nahers dedikation att kämpa igenom svåra tider och fortsätta utvecklas inom olika områden är beundransvärd. Genom att hjälpa andra och dela med sig av sin entreprenörsanda skapar Naher inte bara framgång för sig själv utan blir även en inspirationskälla för andra.

Vi är stolta över att få vara en del av att hedra Naher och hans enastående prestationer. Ett stort grattis igen och en hyllning till din pappas minne!

Stort grattis till Naher Haddad – Länets entreprenör 2023!

VD Naher Haddad
Mail: naher@live.com
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *