Cecilia Thurfjell och MTs Trafikskola AB är verkligen en förebild inom trafikutbildningssektorn i länet. Cecilia har visat upp en passion och engagemang för sin verksamhet som verkligen gör skillnad. Företagets huvudfokus på att ha nöjda och lyckliga anställda tillsammans med en ärlig och professionell inställning till kunderna är beundransvärt.

MTs Trafikskola AB erbjuder inte bara ett omfattande utbud av utbildningar, inklusive försvarets snöskoterutbildningar och en mängd olika körkortsutbildningar, utan strävar också efter hög kvalitet i allt de gör. Cecilia Thurfjells företag är känt för att vara mer än bara en skola; det är en familj. Alla anställda betraktas som en del av familjen, vilket skapar en positiv och samarbetsvillig arbetsmiljö.

Cecilia och MTs Trafikskola AB är en betydelsefull del av samhället och erbjuder inte bara nödvändiga utbildningar utan bygger också långvariga relationer med sina elever. Denna utmärkelse som länets entreprenör är ett välförtjänt erkännande av det hårda arbete och engagemang som Cecilia Thurfjell och hennes team lägger ner för att göra skillnad inom trafikutbildningsbranschen.

Stort grattis till Cecilia Thurfjell – Länets entreprenörer 2023!

VD Cecilia Thurfjell
Org.nr: 556898-0063
Mail: infotraffikskola@gmail.com
Adress: ENBOMSVÄGEN 274 – 975 92 Luleå
Län: Norrbottens län

9 Responses

  1. Pingback: wiki edu backlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *