Anton och Michael, de drivna företagarna bakom Motala Marktjänst AB, har verkligen gjort sin närvaro känt inom branschen. Deras familjeföretag har en imponerande expertis inom mark och hanläggning, med särskild inriktning på stensättning och plattsättning.

Med ett starkt fokus på kvalitet och professionalism har Anton och Michael lyckats bygga upp en pålitlig och respekterad verksamhet. Motala Marktjänst AB strävar alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar och leverera resultat av högsta standard.

Det är med glädje och stolthet som vi erkänner Anton och Michael som länets entreprenörer. Deras dedikation och passion för sitt arbete är en inspiration för andra och bidrar till att göra Motala Marktjänst AB till en framstående aktör inom mark- och hanläggningsbranschen. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till samhället.

Stort grattis till Anton Jansson och Michael Jansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Anton Jansson och Michael Jansson
Org.nr: 559151-8740
Mail: anton@marktjanstab.com
Adress: DROTTNINGGATAN 83 F – 591 27 Motala
Län: Östergötlands län
marktjanstab.com/
facebook.com/Marktjanstab/?locale=sv_SE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *