Vi är stolta över att tilldela Suzan Adriess titeln som länets entreprenör och gratulerar henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes dedikation till att skapa en positiv och utvecklande miljö för barnen är en inspiration för hela samhället.

Suzan Adriess, grundare och visionär bakom Montessoriförskolan Gitarren, är en enastående entreprenör som skapar en trygg och familjär miljö för barnens utveckling. Hennes passion för barnens välbefinnande och lärande genomsyrar varje aspekt av förskolans verksamhet.

Montessoriförskolan Gitarren erbjuder en unik kombination av utelek, teoretisk inlärning och självständiga aktiviteter för att främja varje barns utveckling på bästa sätt. Suzans vision sträcker sig bortom det nuvarande och inkluderar en önskan att expandera med ökad kvalitet. Hon strävar efter att skapa en harmonisk arbetsplats där barn, pedagoger och föräldrar kan känna sig trygga och där utvecklingsmöjligheterna sträcker sig över fysiska, intellektuella, sociala och emotionella områden.

Suzan vill tacka sin familj och alla medarbetare som bidrar till det fantastiska arbete som görs på Montessoriförskolan Gitarren. Genom sitt hårda arbete och engagemang skapar Suzan en plats där alla kan trivas och där barnens välbefinnande står i fokus.

Stort grattis till Suzan Adriess – Länets entreprenör 2023!

VD Suzan Adriess
Org.nr: 556798-5717
Mail: suzanadriess@hotmail.com
Adress: LUFTSKEPPSGATAN 2 – 128 32 Skarpnäck
Län: Stockholms län
gitarrenmontessori.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *