Med glädje och erkännande tillkännager vi att Kenneth Mollberg är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Kenneth har ägnat sin karriär åt att erbjuda ett brett spektrum av tjänster till privatpersoner, inklusive byggkonsultation, fastighetsservice och handel med byggmaterial.

Kenneths fokus på kvalitet och hållbarhet är en av hans signaturdrag. Han har dedikerat sig till att upprätthålla högsta standard i allt han gör och ser till att hans kunder får enastående resultat.

Som entreprenör har Kenneth varit en pålitlig partner för privatpersoner som söker professionell rådgivning och tjänster inom byggbranschen. Hans arbete har gjort det möjligt för många att förverkliga sina projekt och drömmar.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Kenneth Mollbergs fortsatta arbete och hans bidrag till branschen. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans engagemang och hans strävan efter kvalitet och hållbarhet. Grattis till Kenneth Mollberg för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar och hans fortsatta arbete med att erbjuda högkvalitativa tjänster inom byggsektorn till privatpersoner.

Stort grattis till Kenneth Mollberg – Länets entreprenör 2023!

VD Kenneth Mollberg
Org.nr: 556929-8879
Mail: kenneth@Mollbergbyggvaror.se
Adress: bäckseda rosenholm 1 – 574 92 Vetlanda
Län: Jönköpings län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *