Micke Jönsson, VD för M&N Plattsättning AB, är en förebild inom branschen för plattsättning och försäljning av kakel. Med en dedikation till sitt arbete och fokus på att leverera högkvalitativa resultat har Micke skapat en stark och pålitlig verksamhet.

Genom åren har M&N Plattsättning AB byggt upp en lojal kundkrets, och det är ingen slump. Micke har kontinuerligt levererat utmärkt arbete och strävat efter att göra varje kund nöjd. Företagets framgång vilar på principen att göra det lilla extra för kunderna, vilket skapar en positiv upplevelse och säkerställer att de återkommer gång på gång.

Vi är stolta över att tilldela Micke Jönsson titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja M&N Plattsättning AB på deras framgångsresa inom branschen.

Stort grattis till Micke Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Micke Jönsson
Org.nr: 559214-0148
Mail: m-n.plattsattning@telia.com
Adress: Arkitektgatan 51 1203 – 215 63 Malmö
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *