Matts Eriksson, stolt mottagare av priset som länets entreprenör för 2023, är ingen främling för företagsmiljön, då han kommer från en familj med starka företagskopplingar. Hans företag, MITAB i Forsbacka AB, har blivit en eftertraktad rådgivare i hela Norden.

Företaget MITAB, som grundades 1979, har blivit en känd aktör i ett geografiskt område med en rik historia av ståltillverkning. Specialiserade på tillverkning av kremationsugnar och all tillhörande utrustning, har MITAB etablerat sig som en pålitlig partner med enastående expertis inom området. Deras framstående rykte sträcker sig långt utanför länets gränser och har lett till att de tillfrågas om råd i hela Norden.

MITAB, under Matts ledning, har inte bara visat på en imponerande förmåga att utveckla och konstruera kremationsugnar och tillbehör, utan har också breddat sin kompetens till att omfatta konstruktion och tillverkning av komponenter för höga temperaturer generellt sett. Deras långa erfarenhet har gjort dem till en pålitlig och respekterad resurs inom sitt område och en värdig vinnare av priset som länets entreprenör för 2023.

Stort grattis till Matts Eriksson – Länets entreprenörer 2023!

VD Matts Eriksson
Org.nr: 556504-7577
Mail: me@mitab.org
Adress: Björkebäcksvägen7 – 818 41 Forsbacka
Län: Gävleborgs län

https://mitab.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *