Anders Nilsson, en sann pionjär och entreprenör, har blivit tilldelad priset som länets entreprenör för 2023. Hans resa som företagare sträcker sig över flera år, och hans entreprenörsanda har varit en pådrivande kraft sedan länge innan han startade sitt nuvarande företag.

Anders är hjärnan bakom Misitu AB, ett lokalt företag som specialiserar sig på service och försäljning av produkter inom grönyteskötsel. Vad som verkligen utmärker Misitu AB är deras starka fokus på miljön och hållbarhet. De har gjort ett medvetet val att inrikta sig på batteridrivna miljövänliga produkter som riktar sig både till professionella kunder och privatpersoner.

Anders Nilsson har en imponerande 15-årig erfarenhet inom branschen, och han har byggt upp sitt företag från grunden. Hans vision har alltid varit att vara en ledande aktör inom branschen samtidigt som han tar ansvar för miljön. Därför är samtliga av hans produkter eldrivna, vilket minskar påverkan på miljön och främjar hållbara metoder inom grönyteskötsel.

Misitu AB specialiserar sig på produkter som används inom trädgårds- och parkskötsel. Oavsett om det handlar om professionella redskap eller produkter för privatpersoner, så har Anders och hans team den expertis och kunskap som krävs för att möta behoven inom grönyteskötsel. Det är ingen överraskning att de även är stolta leverantörer till några av Sveriges största aktörer inom branschen.

Anders Nilssons engagemang för att främja miljövänliga metoder och samtidigt leverera högkvalitativa produkter är en inspirerande bedrift. Det är en ära att gratulera honom till utmärkelsen som länets entreprenör för 2023 och se fram emot hans fortsatta framgångar inom grönyteskötselbranschen.

Stort grattis till Anders Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Anders Nilsson
Org.nr: 556899-8917
Mail: misituab@gmail.se
Adress: STEGEBORG BJÖRKVIK – 614 97 Söderköping
Län: Östergötlands län
https://www.misitu.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *