Jan Härdén, VD för Micro Asia AB, är en visionär och erfaren ledare inom den tunga industrin. Med många år i branschen och en imponerande portfölj av internationella klienter har Jan etablerat sig som en pålitlig expert inom konsultverksamheten för industriella projekt.

Under hans ledarskap har Micro Asia AB inte bara upprätthållit högsta standarder inom branschen, utan också byggt starka och långsiktiga relationer med klienter runt om i världen. Jan Härdén har varit en nyckelfigur i att skapa framgångsrika lösningar och leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Vi är stolta över att tilldela Jan Härdén titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja Micro Asia AB i deras fortsatta framgångar inom den tunga industrin.

Stort grattis till Jan Härdén – Länets entreprenör 2023!

VD Jan Härdén
Org.nr: 556510-4980
Mail: microasia@telia.com
Adress: LILJEVÄGEN 12 – 815 37 Tierp
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *