Micke Malmberg, grundare och ägare av Micke Malmbergs Åkeri AB, är en sann entreprenör med en passion för lastbilar som går långt tillbaka till barndomen. Inspirerad av sin far, tog Micke steget som egenföretagare 2005 och har sedan dess varit en kraft att räkna med inom transportbranschen.

Genom åren har Micke visat enastående entreprenörsanda och expertis, och han har inte skyggt för utmaningar. Med värdefull erfarenhet som han byggt upp både som anställd och företagsägare har han utvecklat ett effektivt arbetssätt och en optimiserad körstrategi.

Micke är känd för sitt engagemang och flexibilitet gentemot kunderna. Han har skapat ett rykte som åkeriet att lita på, och hans förmåga att snabbt svara på kunders behov har gjort honom oumbärlig inom branschen.

Efter nästan två decennier som egen företagare har Micke Malmberg och hans team skapat ett sammansvetsat och framgångsrikt företag. Med basen på Gotland sträcker sig deras verksamhet över hela landet, från norr till söder. Micke är inte bara stolt över den imponerande tillväxten de har uppnått utan också över att hans son har valt att följa i hans och farfaderns fotspår.

Vi hyllar Micke Malmberg för hans dedikation, framgång och för att vara en förebild inom transportbranschen.

Stort grattis till Michael Malmberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Michael Malmberg
Org.nr: 556674-3562
Mail: micke@malmbergsakeri.se
Adress: Box 1027 – 62141 Visby
Län: Gotlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *