Maria Erdman, en sann entreprenör, har blivit tilldelad priset som länets entreprenör för 2023. Hennes företag, Mias Butik AB, är en livsmedelsbutik som verkligen sätter kundens välmående och nöjdhet i centrum.

Det är tydligt att Maria har lagt ned en oerhörd mängd arbete och engagemang för att uppnå de imponerande resultat som har lett till denna utmärkelse. Hennes passion för att driva en butik där kunderna är i fokus är tydlig, och det har resulterat i lojala och nöjda kunder som uppskattar hennes arbete.

Men framgången är inte bara Marias egen, och hon är snabb att rikta sin tacksamhet till sin familj och alla medarbetare som har varit en del av hennes resa. Det är ofta tillsammans med andra att de största drömmarna blir till verklighet, och Maria har haft förmånen att omges av stödjande och dedikerade individer.

Maria Erdmans arbete och hennes hängivenhet till att skapa en positiv kundupplevelse är en inspirerande bedrift. Att driva en livsmedelsbutik är en utmaning i sig, och att göra det med en sådan uppenbar omtanke om kundernas välmående är föredömligt. Det är med stort nöje och gratulationer som vi tilldelar henne priset som länets entreprenör för 2023 och ser fram emot att följa hennes fortsatta framgångar.

Stort grattis till Maria Erdman – Länets entreprenör 2023!

VD Maria Erdman
Org.nr: 556970-4686
Mail: miaochroger@gmail.com
Adress: JÄRNVÄGSGATAN 14 – 364 31 Åseda
Län: Kronobergs län
m.facebook.com
www.instagram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *