Mikael Heed, VD för MH Demontering AB, är inte bara en entreprenör utan också en visionär ledare som har samlat ett imponerande team och åstadkommit extraordinära framgångar. Genom sin dedikation och sitt ledarskap har Mikael och hans team inte bara levererat imponerande prestationer utan också levererat tjänster av högsta kvalitet till sina kunder.

MH Demontering AB har inte bara kundnöjdhet som sin grundprincip utan har också en stark inriktning på hållbarhet och återvinning. Denna fokus på att vara miljömedvetna och hållbara har spelat en viktig roll i att förtjäna titeln som Länets Entreprenörer 2023.

Vi vill hylla Mikael Heed och hela teamet på MH Demontering AB för deras exceptionella insatser och erkännandet som länets entreprenörer. Det är inspirerande att se ett företag som inte bara strävar efter affärsframgång utan också värnar om miljön och samhället.

Stort grattis till Mikael Heed – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Heed
Org.nr: 556627-8031
Mail: micke_heed_23@hotmail.com
Adress: Omvägen 21 – 772 70 Saxdalen
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *