Vi har nöjet att hylla Mikael Gustavsson, vinnaren av priset som länets entreprenör för 2023. Mikael har en imponerande bakgrund inom tjänster och material inom skorstensfejeri och har visat en oöverträffad hängivenhet för att upprätthålla branschens högsta standarder.

Med en lång och gedigen erfarenhet har Mikael inte bara skaffat sig expertkunskap inom området, utan han har också visat en stark ambition att fortsätta växa och utveckla sitt företag. Hans strävan efter att alltid ge det allra bästa till sina kunder är tydlig och har positionerat honom som en betrodd auktoritet inom skorstensfejeribranschen.

Mikaels arbete är inte bara en företagsverksamhet; det är en passion som genomsyrar allt han gör. Hans dedikation till att säkerställa att kunderna får den bästa servicen och de mest pålitliga materialen är beundransvärd.

Vi ser fram emot att följa Mikaels fortsatta resa och att se hur han kommer att fortsätta att leverera de högsta standarderna inom skorstensfejeribranschen. Grattis till Mikael Gustavsson för denna välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör för 2023.

Stort grattis till Mikael Gustavsson – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Gustavsson
Org.nr: 556778-4227
Mail: mikaelgustavsson70@gmail.com
Adress: KUNG VALDEMARS VÄG 44- 592 41 Vadstena
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *