Länets entreprenör 2023

2023 är året då vi firar Anna Röjdemark och hela hennes team, som vunnit Länets Entreprenör. Med över 25 års erfarenhet är MC Metropolen en oas för Mc-entusiaster. De servar alla motorcyklar och märken, utför fjädringsservice och hanterar motorskador och försäkringsskador på de flesta modeller.

Deras rötter inom cross och enduro gör dem till sanna experter, och som återförsäljare av TM Racing, Beta och Kuberg, är de din första anhalt för utrustning och expertis. De har delar till alla märken och modeller och ser till att få det du behöver snabbt.

Men MC Metropolen är mer än en butik; de är en familj som delar din passion för Mc-äventyr. Under Anna Röjdemarks ledarskap är deras kundservice oöverträffad. De tror på att ge varje ryttare det bästa och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Denna utmärkelse är en hyllning till Anna Röjdemarks passion och hela teamets engagemang. De har bevisat att även i en liten butik kan man göra stora saker.

Grattis till Anna Röjdemark – Länets Entreprenör för 2023!

VD Anna Röjdemark
Org.nr: 556871-4371
Mail: info@mcmetropolen.se
Län: Stockholms län
BACKVÄGEN 66 – 137 57 Tungelsta
www.mcmetropolen.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *