Max Segerljung, en framstående entreprenör och mottagare av det prestigefyllda priset som Länets Entreprenör för 2023, har inte bara skapat företag, utan också banat väg för framgång. Hans imponerande resa inkluderar framgångsrik ledning av Vännäs Verkstads Aktiebolag, där verksamheten omfattade mekanisk verkstadsrörelse och handel med värdepapper. Genom sitt strategiska sinne och passion för affärer har Max kunnat utveckla och forma företagets framtid.

Som en sann pionjär har Max nu valt att rikta sitt fokus mot två nya spännande företagsprojekt. Hans beslut att sälja Vännäs Verkstads Aktiebolag är en indikation på hans vilja att omfamna förändring och söka nya utmaningar. Med entusiasm och energi driver han nu sina nya bolag mot nya höjder och större framgång.

Max hyllar ödmjukt och med djup tacksamhet de fantastiska medarbetarna som har varit hörnstenar i hans framgångssaga. Deras engagemang, kompetens och hängivenhet har varit avgörande för att förverkliga hans visioner och mål. Tillsammans bildar de inte bara ett arbetslag utan en familj av yrkesmänniskor som delar samma mål och passion.

Stort grattis till Max Segerljung – Länets entreprenörer 2023!

VD Max Segerljung
Org.nr: 556076-6353
Mail: max@mixide.se
Län: Västerbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *