Mattias Borén är en sann entreprenör med en passion för inredningssnickeri och snickeridesign. Hans företag, Mattias Inredning Design Bygg AB, har blivit utsett till länets entreprenör för 2023, och det är inte svårt att förstå varför. Mattias har dedikerat sitt arbete till att leverera kvalitet och sätta sina kunders önskemål i första hand.

Det som verkligen utmärker Mattias är hans förmåga att bygga starka och långsiktiga relationer med såväl sina kunder som sina samarbetspartners. Han inser att det inte handlar om att bara skapa vackra snickeriprodukter eller design, utan även att skapa en upplevelse som överträffar förväntningarna.

För Mattias är hans team avgörande för framgång. Han hyllar inte bara sin fantastiska fru, Petra, för hennes stöd, utan även alla sina samarbetskollegor och partners. Mattias förstår att ett starkt och väl fungerande team är nyckeln till att nå stora höjder inom företagsvärlden.

Vi gratulerar Mattias Borén till att ha blivit länets entreprenör för 2023 och vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar inom inredning och snickeridesign. Med hans dedikation till kvalitet och hans förmåga att bygga starka relationer kommer han säkerligen att fortsätta imponera på oss alla.

Stort grattis till Mattias Borén – Länets entreprenör 2023!

VD Mattias Borén
Org.nr: 559083-9782
Mail: mattias.boren@gmail.com
Adress: LJUSTERVÄGEN 4 – 434 92 Vallda
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *