Tobias Sonesson har blivit krönt till Länets Entreprenör 2023, och det är ingen överraskning när man tittar på hans enastående insatser inom restaurangbranschen. Genom att äga och driva en restaurang har han satt kundernas nöjdhet i fokus, och det är detta som har varit nyckeln till hans framgång.

Tobias har alltid förstått att för att skapa en blomstrande verksamhet inom restaurangindustrin är det avgörande att satsa på kvalitet. Hans hängivenhet till att leverera förstklassig mat och service har gjort hans restaurang till en destination som kunder återvänder till om och om igen. Det är inte bara en plats att äta, det är en upplevelse, och det är detta som har gjort Tobias Sonesson till en stolt mottagare av priset Länets Entreprenör 2023.

Men det finns en annan viktig komponent i denna framgångssaga som Tobias önskar att lyfta fram, och det är hans restaurangchef, Mikael Lindström. Mikael har varit en nyckelperson i att förverkliga Tobias vision. Hans engagemang, expertis och ledarskap har varit avgörande för att skapa en arbetsmiljö där kvalitet och kundnöjdhet är högst prioriterade.

Tobias vill hylla Mikael som en oumbärlig del av sitt team och som en viktig medarbetare som har delat visionen om att skapa något alldeles extra för sina gäster. Deras samarbete och ömsesidiga respekt har inte bara förvandlat restaurangen till en framgångsrik företagsverksamhet, utan också skapat en arbetsplats där personalen brinner för att leverera det allra bästa.

Stort grattis till Tobias Sonesson – Länets entreprenör 2023!

VD Tobias Sonesson
Org.nr: 556985-6825
Mail: tobias.sonesson@live.se
Adress: postgatan 2 – 277 40 Sankt Olof
Län: Skåne län
https://www.rokenbysonesson.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *