Maria Ramberg, VD för MarRam Consulting AB, är en framstående entreprenör inom IT-konsulting och relaterade verksamheter. Hennes mod, hårda arbete och strävan efter kvalitet och det lilla extra har gjort henne till en betydande aktör inom sitt område.

Maria är känd för sin drivenhet och beredskap att ta risker för att nå framgång. Hon har dedikerat sig till att erbjuda högkvalitativa IT-konsulttjänster och har alltid strävat efter att överträffa förväntningarna. Hennes engagemang och passion för sitt arbete har varit en stark drivkraft bakom företagets framgång.

Vi vill också lyfta fram Johannas bidrag till Marias resa. Att ha en stöttande kollega som tror på ens visioner och ger stöd är ovärderligt. Marias framgång är en kombination av hennes eget hårda arbete och stödet från dem omkring henne.

Maria Ramberg och MarRam Consulting AB förtjänar denna utmärkelse som Länets Entreprenör 2023. Vi gratulerar er till ert framgångsrika arbete och ert dedikerade engagemang. Må ni fortsätta blomstra och vara en inspirationskälla för andra inom branschen.

Stort grattis till Maria Ramberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Maria Ramberg
Org.nr: 556873-9766
Mail: ramberg@mramberg.com
Adress: SLÄGGARGATAN 1 J – 723 37 Västerås
Län: Västmanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *