Michael Jönsson, VD för Mark & Anläggning Simmelsberga AB, förtjänar en stor hyllning för sitt dedikerade arbete och engagemang för att erbjuda hög kvalitet till sina kunder. Med lång erfarenhet inom branschen har Michael skapat en stark och pålitlig närvaro för sitt företag.

Det är inte bara kvaliteten på det arbete som Mark & Anläggning Simmelsberga AB utför som imponerar, utan även den positiva arbetsmiljön som Michael skapar för sitt team. Att se till att medarbetarna trivs på jobbet är en viktig del av att skapa en framgångsrik och hållbar verksamhet, och Michael verkar verkligen förstå detta.

Vi vill också passa på att hylla sin fru, Saras bidrag till företaget genom att hantera bokföringen. Samarbetet och stödet från henne i både arbete och i hemmet är ovärderligt.

Det är med stor glädje vi tilldelar Michael Jönsson och hela teamet på Mark & Anläggning Simmelsberga AB utmärkelsen som länets entreprenör. Ett erkännande välförtjänt för det hårda arbete och dedikation som bidrar till företagets framgång. Fortsätt att inspirera och leverera kvalitet!

Stort grattis till Michael Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Michael Jönsson
Org.nr: 556744-0697
Mail: michael@markoanlaggning.se
Adress: Simmelsberga 2179 – 268 76 Kågeröd
Län: Skåne län
markoanlaggning.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *