Det är med stor ära och beundran vi tillkännager Patrick Månsson som mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Patrick har haft en enastående karriär inom byggbranschen och har visat enastående förmåga i sitt entreprenörskap.

Patrick Månsson har en gedigen bakgrund inom branschen och har tidigare varit delägare i Mälarvillan, där han lade grunden för sin entreprenörsresa. Genom sitt tidigare arbete och prestationer har han nu framgångsrikt etablerat Månsson Projektledning AB, ett företag som har utmärkt sig inom vår granskning.

Det som särskiljer Patrick Månssons företag är dess konsekventa fokus på högsta kvalitet i alla tjänster som erbjuds. Genom att göra kunderna otroligt nöjda har han byggt ett starkt rykte inom branschen. Hans kompetens inom nybyggnation och hans dedikation till att upprätthålla högsta standard är uppenbar i alla aspekter av hans arbete.

Som egenföretagare har Patrick Månsson funnit sin plats och trivs med att driva sitt företag. Hans arbete som entreprenör är en förebild för andra som strävar efter att uppnå framgång inom byggbranschen. Hans fläckfria prestationer och kompetens inom konsulttjänster inom byggbranschen har etablerat honom som en branschledare.

Stort grattis till Patrick Månsson – Länets entreprenör 2023!

VD Patrick Månsson
Org.nr: 559172-4611
Mail: patrick@manssonprojektledning.se
Adress: Stadsskogen Odinslund 2201 – 733 38 Sala
Län: Västmanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *