Ann-Louise Lund, VD för Man & Woman Fashion Sweden AB, är en exceptionell entreprenör med en unik utstrålning som fångar upp alla kunder med ett leende. Hennes dedikation och engagemang för sitt arbete strålar igenom, och det är tydligt att hon gör det lilla extra för att skapa en oförglömlig upplevelse för sina kunder.

I sin klädaffär driver Ann-Louise inte bara en plats för shopping utan också en plats för gemenskap och stil. Med modevisningar i butiken skapar hon en atmosfär av kreativitet och inspiration, vilket har gjort Man & Woman Fashion Sweden AB till en destination för modeentusiaster.

Ann-Louise är inte bara en framstående företagsledare utan också en person med ett hjärta av guld. Hon ger allt från botten av sitt hjärta och strävar efter att ge den bästa servicen till varje kund. Det är den typen av personligt engagemang och omtanke som skapar varaktiga och meningsfulla kundrelationer.

Det är också värt att notera Ann-Louises ödmjuka gest att hylla sin dotter, som alltid har varit där för att stötta och pusha henne. Det är i dessa familjeband och stöttande relationer som vi ser grunden för Ann-Louises framgång.

Vi är stolta över att tilldela Ann-Louise Lund titeln som länets entreprenör och gratulerar henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes passion för mode och kundservice är en inspiration för hela branschen. Fortsätt sprida ditt leende och skapa minnesvärda stunder för dina kunder!

Stort grattis till Ann-Louise Lund – Länets entreprenör 2023!

VD Ann-Louise Lund
Org.nr: 556944-9761
Mail: manfashionlaholm@hotmail.com
Adress: Industrigatan 39 – 312 34 Laholm
Län: Hallands län
facebook.com/manandwomanfashionlaholm/?locale=sv_SE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *