Gunilla Norén och Samuel Norén, grundarna av Målerigruppen Växjö AB, är två enastående entreprenörer som har förvandlat sitt företag till en framstående aktör inom branschen. Startat år 2012 har deras resa varit en inspirerande framgångssaga.

Gunilla inledde företaget, och när Samuel anslöt sig, tog de Målerigruppen Växjö AB till nya höjder. Från att ursprungligen erbjuda sina tjänster till privatpersoner utvidgade de snabbt sitt arbetsområde till hotell och senare till ramavtal. Deras förmåga att anpassa och utveckla sig själva och företaget visar på deras flexibilitet och företagets framåtsträvande natur.

För att bibehålla företagets höga standard har de fokuserat på noggrann planering, både när det gäller personal och projekt. Gunilla betonar vikten av att inte vara större än vad verksamheten kan leverera, vilket är en klok strategi som har hållit Målerigruppen Växjö AB på en stabil och hållbar nivå.

Inte nog med att stanna vid måleri de har även framgångsrikt utvecklat verksamheten till att inkludera tak- och fasadtvätt. Denna expansion visar på deras förmåga att identifiera och svara på marknadens behov och efterfrågan.

Vi är stolta över att tilldela Gunilla Norén och Samuel Norén titeln som länets entreprenörer och gratulerar dem till denna välförtjänta utmärkelse. Målerigruppen Växjö AB är en förebild inom branschen, och deras engagemang för kvalitet och mångsidig service är beundransvärt. Stort grattis till er båda och företagets framgång!

Stort grattis till Gunilla och Samuel Norén – Länets entreprenör 2023!

VD Gunilla Norén
Org.nr: 556895-6659
Mail: malerigruppen@gmail.com
Mobil: 0767-80 00 84
Län: Kronobergs län
målareväxjö.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *