Mälaröarnas Veterinär AB, drivet av Anmar Anmarsen, har blivit erkänt som länets entreprenör och mottagit ett välförtjänt certifikat. Företaget specialiserar sig främst på vård av hundar och katter, men tar också emot mindre sällskapsdjur för behandling av lättare åkommor.

Inom sina tjänster inkluderar Mälaröarnas Veterinär mindre operationer som kastrationer, klokapselborttagningar och tumörborttagningar. De tar också hand om vaccinationer och tandvård för djur, samt utför olika diagnostiska procedurer som blodprover, biopsier och kontraströntgen.

Förutom sin veterinärpraktik har de även en butiksdel där de erbjuder hund- och kattfoder från kända varumärken som Royal Canin och Hill’s, samt andra behandlingsmaterial för vardaglig djurvård.

Anmar Anmarsen tackar sin kära familj och visar engagemang genom att alltid sträva efter att göra det lilla extra. Vi hyllar Mälaröarnas Veterinär för deras dedikation och bidrag till djurvård på Ekerö och gratulerar dem till utmärkelsen som länets entreprenör. Fortsätt det goda arbetet!

Stort grattis till Anmar Anmarsen – Länets entreprenörer 2023!

VD Anmar Anmarsen
Org.nr: 559196-4902
Mail: info@malarovet.se
Adress: BRYGGAVÄGEN 102 – 178 31 Ekerö
Län: Stockholms län
malaroveterinar.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *