Det är med stor stolthet och beundran vi tillkännager att Daniel Olsson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Daniels resa som entreprenör är en inspirerande berättelse om ung ambition och en stark familjetradition inom branschen.

Daniel Olsson startade sin entreprenörsresa i en mycket ung ålder, som endast 17 år gammal. Redan som 19-åring hade han omvandlat sin verksamhet till ett AB, och Maicon Infrakraft AB var fött. Hans företag har alltid satt fokus på att ha välutbildad personal, vilket har varit en nyckel till deras framgång.

Att starta som ung entreprenör inom en bransch som innebär dyra maskiner och stora investeringar är sannerligen utmanande och riskabelt. Men Daniels mod och beslutsamhet har lett honom genom dessa utmaningar och hjälpt honom att bygga en framgångsrik verksamhet.

Familjen har alltid spelat en viktig roll i Daniels entreprenörsresa. Hans far, själv en entreprenör inom samma bransch, fungerade som en lärare och mentor för Daniel. Detta starka familjeband har fört dem ännu närmare när Daniel köpte sin fars företag och hans far började jobba åt honom.

Det är viktigt att notera att Daniels framgångsresa inte bara är hans egen, utan även en prestation för hela hans familj. Hans hängivenhet har smittat av sig, och han vill tacka sin fru för hennes stöd och hjälp med företaget. Dessutom är hans äldsta dotter nu VD på Maicon Infrakraft AB och hans yngsta dotter driver sin egen frisörsalong. Det är tydligt att entreprenörskapet är en familjebeståndsdel.

Stort grattis till Daniel Olsson – Länets entreprenör 2023!

Ägare Daniel Olsson
Org.nr: 556812-1486
Mail: Daniel@MaiconInfra.se
Adress: VAKSALA-EKE 77 – 754 73 Uppsala
Län: Uppsala län
https://maiconinfrakraft.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *