Magnus Carlberg, VD för Magnus Carlberg Transport AB, är en framstående entreprenör som har gjort betydande avtryck inom transportbranschen. Hans engagemang och ledarskap har inte bara drivit företaget framåt utan har också satt en standard för professionalism och kvalitet.

Magnus Carlberg Transport AB är inriktat på lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet. Under Magnus’ ledning har företaget blivit känt för att leverera pålitliga och effektiva transportlösningar. Han har inte bara byggt upp ett företag, utan har också skapat en stark och pålitlig partner inom transportsektorn.

Magnus’ dedikation till sitt arbete och branschen har inte gått obemärkt förbi. Han har visat att han kan möta utmaningar med en positiv inställning och en vilja att göra det extra för att uppnå kundens behov och förväntningar.

Vi är stolta över att tilldela Magnus Carlberg titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse. Hans bidrag till transportsektorn och företagsvärlden som helhet är beundransvärt, och vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa. Stort grattis till Magnus Carlberg Transport AB och dess inspirerande VD!

Stort grattis till Magnus Carlberg – Länets entreprenör 2023!

VD Magnus Carlberg
Org.nr: 556895-4530
Mail: carlberg.transport@tlook.com
Adress: VALLGATAN 11 – 574 72 Landsbro
Län: Jönköpings län
facebook.com/p/Magnus-Carlberg-Transport-AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *