Med glädje och stolthet tillkännager vi att Oskar Freiman är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Oskar har visat sig vara en entreprenör med en stark vilja att alltid sträva framåt och ge sina kunder något extra som inte finns hos någon annan.

Det som verkligen utmärker Oskar och hans verksamhet är deras förmåga att skapa starka och hållbara relationer med sina kunder. De värdesätter varje kund och strävar alltid efter att erbjuda den bästa upplevelsen genom att investera tid och engagemang i varje interaktion.

Inom kort kommer Oskar och hans team att utöka sin verksamhet genom att öppna ett rosteri och börja rosta kaffe i en av deras salonger. Denna utvidgning är ett bevis på deras strävan efter att alltid utvecklas och erbjuda något nytt och spännande.

Oskar vill också hylla sitt fantastiska team som är ryggraden i deras framgång. Deras gemensamma mål är att alltid sträva framåt och skapa en unik och minnesvärd upplevelse för sina kunder.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Oskar Freimans fortsatta resa och hans bidrag till branschen. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans dedikation och förmåga att skapa enastående kundupplevelser. Grattis till Oskar Freiman och hans team för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och deras strävan efter att erbjuda det lilla extra till varje kund.

Stort grattis till Oskar Freiman – Länets entreprenör 2023!

VD Oskar Freiman
Org.nr: 559026-9204
Mail: oskar@maclarenbarbers.com
Adress: GAMLA BROGATAN 30 – 111 20 Stockholm
Län: Stockholm län
maclarenbarbers.com/
maclarenbarbers.com/coffee-bar/
instagram.com/maclarenbarbers/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *