Det är med stor glädje och uppskattning som vi tillkännager att Christer Mårtensson har utsetts till länets entreprenör för 2023. Genom sitt företag, Måbo Förvaltning AB, har han skapat enastående resultat inom projektledning, uthyrning och anpassning av kommersiella fastigheter, butiker och kontor.

Måbo Förvaltning AB är en familjeägd fastighetsverksamhet med en lång och rik historia inom branschen. De har en gedigen erfarenhet när det kommer till etablering för olika företag, och de arbetar outtröttligt med att ta fram lämpliga områden, förvärva mark och bygga nya lokaler för att möta företagens behov.

Christer Mårtenssons hyllning av sin far, Bo Mårtensson, som har varit en nyckelfigur i företagets framgång är rörande och välförtjänt. Tillsammans har de byggt Måbo Förvaltning AB till vad det är idag och har varit delaktiga i utvecklingen av Skellefteå sedan bolagets start 1989.

Deras vision att “bygga för generationer” visar på deras långsiktiga och hållbara synsätt. De har inte bara byggt fastigheter, de har skapat en arv av engagemang och kvalitet som kommer att fortsätta att gagna samhället under lång tid framöver.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Måbo Förvaltning AB:s fortsatta arbete och deras strävan att skapa en bättre framtid för företag och samhälle. Christer Mårtenssons utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en hyllning till hans dedikation och en påminnelse om vikten av att bygga för kommande generationer. Stort grattis till Christer Mårtensson och hela Måbo Förvaltning AB-teamet!

Stort grattis till Christer Mårtensson – Länets entreprenör 2023!

VD Christer Mårtensson
Org.nr: 556991-8567
Mail: christer.martensson@maboinvest.se
Adress: NÅLVÄGEN 5 – 931 57 Skellefteå
Län: Västerbottens län
https://maboinvest.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *