Hanna Nordberg, VD för Mabelco AB, är en driven och passionerad entreprenör som har byggt upp sitt företag på en solid grund av kunskap och engagemang. Redan från en ung ålder visade Hanna sitt entreprenöriella sinne genom att knacka dörr och sälja olika produkter vid endast 6 års ålder. Denna tidiga erfarenhet har format grunden för hennes framgångsrika entreprenörskap.

Hanna tror på att skapa lojala band med sina kunder och att bygga starka relationer. Det är denna dedikation till att skapa och upprätthålla kundrelationer som har varit en av hörnstenarna i Mabelco AB:s framgångssaga. Hanna har visat att företagande handlar om mer än bara affärer; det handlar om att skapa meningsfulla och långsiktiga band.

Företaget Mabelco AB är uppkallat efter Hannas farmor Mabel, och genom detta val hyllar Hanna den starka kvinnan som har varit en inspirationskälla och en del av hennes liv. Att hedra sina rötter och de som har influerat ens resa är en vacker gest som visar på Hanna Nordbergs integritet och ödmjukhet.

Vi delar respekten för Hannas dedikation till företaget och ser fram emot att följa Mabelco AB:s fortsatta framgångar och positiva bidrag till näringslivet. Det är en ära att kunna uppmärksamma en sådan inspirerande individ och det imponerande arbete som Mabelco AB utför.

Stort grattis till Hanna Nordberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Hanna Nordberg
Org.nr: 559012-5919
Mail: hannamabel@gmail.com
Adress: GOTHEM HINSER 352 – 624 30 Slite
Län: Gotlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *