Michael Reijtos, grundare av M Reijtos Byggservice Aktiebolag, är en sann entreprenör som startade sitt företag redan 1989 av ren entusiasm och kärlek för byggbranschen. Hans resor runt om i världen, särskilt de tre åren i USA, har berikat hans erfarenheter och givit honom unika insikter som han har tagit med sig in i sitt företag.

Michaels beslut att starta eget företag trots att han insåg att det skulle vara mycket arbete visar på hans drivkraft och passion för att driva och skapa. Hans ord till dem som överväger att starta eget är inte bara ärliga utan också inspirerande, och de reflekterar över den speciella mentaliteten som krävs för att vara framgångsrik som entreprenör.

Vi vill hylla Michael Reijtos som länets entreprenör och gratulera honom till den välförtjänta utmärkelsen. Hans långa engagemang inom byggbranschen och hans vilja att driva och skapa har gjort M Reijtos Byggservice Aktiebolag till en framstående aktör i branschen.

Stort grattis till Michael Reijto – Länets entreprenör 2023!

VD Michael Reijto
Org.nr: 556355-1695
Mail: michael@reijto.se
Adress: BROBYVÄGEN 1 – 186 96 Vallentuna
Län: Stockholms län
reijto.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *