Martin Åkerman, VD på M.Å Entreprenad AB, är inte bara en entreprenör i länets ögon utan erhåller nu ett välförtjänt certifikat från oss.

Med över 15 års erfarenhet som egenföretagare och en lång historia inom branschen, har Martin visat att han kan göra saker bättre själv. Han har byggt upp M.Å Entreprenad med fokus på ledarskap och trivsel. Inget projekt är för stort eller för litet för M.Å Entreprenad; de levererar helhetslösningar inom markarbeten och är med från början till slut.

Martin och hans team har erfarenhet av att arbeta med föreningar, privatpersoner, företag och kommuner. Oavsett projektets omfattning kan de enkelt samarbeta och uppfylla höga kvalitetskrav. M.Å Entreprenad strävar alltid efter att leverera med excellence och professionalism.

Stort grattis till Martin Åkerman – Länets entreprenör 2023!

VD Martin Åkerman
Org.nr: 556958-7842
Mail: info@maeab.se
Adress: Olof Jons 142 – 733 97 Sala
Län: Västmanlands län
maeab.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *