Lotta Sundell, VD för Lotta Sundell Performance Support AB, är en dedikerad entreprenör som fokuserar på att hjälpa företag att effektivisera och förbättra personalens kompetensutveckling. Lotta är också delägare i Learntech AB, där hon som senior Learning & Performance konsult samt diplomerad coach & teamcoach delar med sig av sin omfattande expertis.

Hon driver också CoachingByLotta, coaching för unga vuxna och individer som vill utvecklas personligt eller professionellt.

Lotta ser coaching som en kraftfull metod för att stödja individer, team och organisationer i att genomgå förändringar och nå sina mål. Hennes engagemang och hårda arbete för att skapa positiva resultat för företag och individer förtjänar att lyftas fram och hyllas.

Vi är glada över att kunna erkänna Lotta Sundell och Lotta Sundell Performance Support AB som Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta följa hennes framgångsrika arbete inom kompetensutveckling och coaching.

Stort grattis till Lotta Sundell – Länets entreprenör 2023!

VD Lotta Sundell
Org.nr: 556843-8997
Mail: lotta.sundell@learntech.se
Adress: FYRKANTSVÄGEN 4 – 163 46 Spånga
Län: Stockholms län
coachingbylotta.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *