Daniel Johnsson, VD för Lindvägen Service AB, har snabbt etablerat och lett ett imponerande företag som blivit en pålitlig partner för bygg- och anläggningsprojekt av alla storlekar. Sedan företagets start i slutet av 2017 har de inte bara utfört många jobb, stora som små, utan också blivit återförsäljare av tre stora och välkända märken.

Lindvägen Service AB erbjuder en omfattande lista av tjänster inom bygg och anläggning, från små renoveringsprojekt till stora nybyggen. Deras expertis sträcker sig från dränering och avlopp till planering och plattläggning. Ambitionen är tydlig – att vara kundens självklara val vid totalentreprenader.

Med deras dedikation och expertis är de verkligen en tillgång för samhället och kunderna.

Stort grattis till Daniel Johnsson – Länets entreprenör 2023!

VD Daniel Johnsson
Org.nr: 559140-8835
Mail: daniel@lindvagenservice.se
Adress: LINDVÄGEN 18 – 463 72 Lödöse
Län: Västra Götalands län
lindvagenservice.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *