Pontus Lindberg, VD för Lindberg Skogskonsult AB, har på kort tid etablerat sig som en framstående spelare inom branschen. Efter ett års anställning tog Pontus modiga steget att starta sitt eget företag och har sedan dess visat en imponerande framgångsresa.

Pontus’ passion och engagemang för skogskonsultation har gjort Lindberg Skogskonsult AB till en pålitlig och framstående aktör inom sitt område. Hans förmåga att skapa resultat och överträffa förväntningar har gjort honom värdig titeln Länets Entreprenör 2023.

En eloge bör också riktas till Joakim Adonis, en exemplarisk medarbetare som har varit en viktig del av företagets framgång under de senaste åren. Med ett starkt team och dedikerade individer som Pontus och Joakim är Lindberg Skogskonsult AB verkligen en kraft att räkna med.

Vi hyllar Pontus Lindberg och hela Lindberg Skogskonsult AB för deras enastående prestationer och önskar dem fortsatt framgång på deras entreprenörsresa.

Stort grattis till Pontus Lindberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Pontus Lindberg
Org.nr: 559054-2808
Mail: pontus@lskab.nu
Adress: BJÖRKE LUNDA 1 – 595 92 Mjölby
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *