Anders är en sann pionjär och entreprenör med över 20 års erfarenhet som egenföretagare. Hans expertis sträcker sig över komplexa systemlösningar och teknikprojekt, och hans sociala förmåga kombinerad med teknisk kompetens gör honom till en framstående ledare och teammedlem.

Under sina över 30 år inom Telekombranschen och IT har Anders arbetat i olika managementroller, främst som projektledare. Han har framgångsrikt navigerat genom olika typer av projekt, inklusive utveckling, upphandling, implementering och migreringar. Hans imponerande erfarenhet sträcker sig från uppdrag i Sverige till internationella uppdrag runt om i världen.

Anders är inte bara en erfaren och kunnig professionell, utan även en person som enkelt smälter in i nya projekt och verksamheter. Hans dedikation till branschen och förmåga att anpassa sig till olika utmaningar har gjort honom till en respekterad och pålitlig figur inom Telekombranschen och IT.

Vi är stolta över att tilldela Anders titeln Länets Entreprenör 2023. Hans långa och framstående karriär är en inspirationskälla för andra inom branschen. Vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa.

Stort grattis till Anders Liljegren – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Liljegren
Org.nr: 556736-3006
Mail: anders@liljegrenconsulting.se
Adress: OXELVÄGEN 2 – 191 43 Sollentuna
Län: Stockholms län
liljegrenconsulting.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *