Uwe är verkligen en exceptionell och inspirerande entreprenör med över två decennier som egenföretagare. Hans resa från att ha arbetat på olika bryggerier i Sverige och Tyskland till att starta sitt eget framgångsrika konsultbolag inom bryggeri- och matproduktionsbranschen är en berättelse om beslutsamhet och passion.

Med en imponerande bakgrund som Diplom-Braumeister från det ansedda TU Munich-Weihanstephan, är Uwe utan tvekan den personen att kontakta i Sverige för teknisk konsultation, kvalitetsförbättring, projektinvesteringar och företagsvärderingar inom branschen. Hans fokus på detaljer och förmåga att lösa problem innebär att de lösningar han erbjuder är långsiktiga och har hjälpt flera företag att förbättra sina verksamheter.

Uwe brinner särskilt för ölbryggning, men hans expertis sträcker sig även till andra områden som processteknik och functional food. Han är inte bara en projektledare, utan ser också till att avsluta varje projekt på ett framgångsrikt sätt.

Bortsett från den intensiva arbetsbördan genom åren har Uwe varit tacksam för det ovärderliga stödet och supporten från sin familj. Han vill rikta ett varmt tack till dem för att ha varit en oumbärlig del av både hans personliga och professionella framgång. Utan deras stöd hade allt detta inte varit möjligt.

Stort grattis till Uwe Leibfacher – Länets entreprenörer 2023!

VD Uwe Leibfacher
Org.nr: 556638-0084
Mail: leibfacher.uwe@telia.com
Adress: TYLÖVÄGEN 28 A – 302 70 Halmstad
Län: Hallands län
leibfacher-cbbconsulting.se/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *