Landberg Måleri AB, under ledning av Johan Landberg, har utsetts till länets entreprenör och erhåller nu ett certifikat för sina framstående prestationer inom måleribranschen. Företagets huvudsakliga verksamhet är måleri och relaterade tjänster, samt ägande och förvaltning av fast och lös egendom.

Johan Landberg, en erfaren och engagerad entreprenör inom sitt område, har dedikerat sin tid och ansträngning för att bygga upp Landberg Måleri AB till en framstående aktör sedan företagets start 2019. Hans långa erfarenhet inom branschen har inte bara gett honom värdefull expertis utan också bidragit till att säkerställa utmärkta resultat och nöjda kunder.

Vi vill lyfta fram Johan Landberg och Landberg Måleri AB för deras betydande bidrag till att försköna och skydda ytor i länet genom professionellt måleri. Deras dedikation och framgångar är värda att uppmärksamma, och vi ser fram emot att se hur de fortsätter att blomstra och växa inom branschen.

Stort grattis till Johan Landberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Landberg
Org.nr: 559201-2289
Mail: johanlandberg@hotmail.com
Adress: HÖSTVÄGEN 8 – 433 41 Laholm
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *