Fredrik Kåll, VD för LamPress Sverige AB, är verkligen en dynamisk och framgångsrik entreprenör som har visat enastående ledarskap och vision. På bara 5 år har han lyckats förvandla företaget från en årlig omsättning på cirka 6 miljoner till imponerande 55 miljoner. Det är en resa som inte bara symboliserar tillväxt utan också kvalitet och framgång.

Fredrik introducerade ett framstående koncept från Finland till Sverige när LamPress Sverige AB startades 2018. Hans förmåga att implementera och anpassa detta koncept till den svenska marknaden har varit en avgörande faktor för företagets framgång. Det är tydligt att han inte bara är en visionär ledare utan också en strategisk tänkare som förstår hur man navigerar och blomstrar i den svenska affärskulturen.

En eloge går också till försäljningschefen Lars Hermansson, vars kunskap och bidrag har varit av avgörande betydelse för företagets framgång. Tillsammans har de skapat en vinnande kombination av expertis och innovation som har positionerat LamPress Sverige AB som en ledande aktör inom branschen.

Vi är glada att tilldela Fredrik Kåll och LamPress Sverige AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en entreprenör och ett team som inte bara har uppnått imponerande siffror utan också har skapat en stark och hållbar närvaro på marknaden.

Stort grattis till Fredrik Kåll – Länets entreprenör 2023!

VD Fredrik Kåll
Org.nr: 559154-3979
Mail: fredrik.kall@lampress.se
Adress: SILKESVÄGEN 24 – 331 53 Värnamo
Län: Jönköpings län
lampress.se/

6 Responses

  1. Pingback: read more
  2. Pingback: fetichista málaga
  3. Pingback: slot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *