Bo Nils-Åke Nilsson, företagsägare av Kyrketorps Gård AB, har inte bara utmärkt sig som länets entreprenör utan har även en framstående son, Andreas, som har varit en viktig kraft i företaget. Andreas har inte bara bidragit till att driva företaget framåt utan har också engagerat sig starkt för dess framgång. Åke ser sin son som en oumbärlig del av verksamheten och är tacksam för det stöd och den hjälp Andreas har erbjudit genom åren.

Åkes sambon Pia har också varit en betydande del av företaget genom att erbjuda stöd och hjälp. Med deras gemensamma ansträngningar och engagemang har Kyrketorps Gård AB säkerställt sin position som en framstående aktör i regionen.

Denna utmärkelse som länets entreprenör och mottagandet av certifikatet är ett bevis på det hårda arbete och dedikation som Åke, Andreas och resten av teamet har lagt ner. Vi önskar Kyrketorps Gård AB fortsatt framgång inom sitt verksamhetsområde.

Stort grattis till Bo Nils-Åke Nilsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Bo Nils-Åke Nilsson
Org.nr: 556777-9409
Mail: Kyrketorp@hotmail.com
Adress: HUBBERUD 12 – 545 91 Töreboda
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *