Leif Pettersson är inte bara en byggmästare utan också en visionär som har präglat bygg- och snickeribranschen i över två decennier. Hans engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har gjort honom till en erkänd och respekterad entreprenör i vårt län.

Leif har inte bara byggt strukturer och skapat vackra rum, han har också byggt långsiktiga relationer med sina kunder. Genom att hålla fast vid principen att varje detalj är viktig har Leif skapat ett företag som inte bara levererar överlägsna resultat utan också ger en enastående kundupplevelse.

I Leifs värld är kvalitet nyckeln. Varje projekt behandlas med den uppmärksamhet det förtjänar, och hans dedikation till överlägsenhet genomsyrar varje aspekt av hans arbete. Han tror på att skapa hållbara kundrelationer genom att erbjuda inte bara byggtjänster utan en totalupplevelse av excellens.

Genom att fokusera på kvalitet och kundnöjdhet har Leif Pettersson inte bara byggt strukturer, han har byggt ett företag som representerar pålitlighet, integritet och överlägsenhet inom byggbranschen. Vi är stolta över att hylla Leif och hans team för deras fortsatta bidrag till vårt samhälle och önskar dem fortsatt framgång på deras entreprenörsresa.

Stort grattis till Leif Pettersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Leif Pettersson
Org.nr: 556643-3297
Mail: leif@kustbyggarna.se
Adress: FINNKROKEN DALVIK 1 – 615 93 Valdemarsvik
Län: Östergötlands län
kustbyggarna.com/

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *