Vi vill rikta vår hyllning till Hubert för hans enastående entreprenörskap och framstående ledarskap. Vi uppmärksammar även Agnes Lenart, hans hängivna fru, för hennes betydelsefulla arbete inom företaget. Det är med glädje och erkännande vi överlämnar detta certifikat till dem för deras betydande insatser som länets entreprenörer. Huberts företag har framstått som en föregångare inom veterinärverksamhet och detaljhandel. De specialiserar sig på försäljning av djurartiklar, djurfoder, djurhälsoprodukter, veterinärutrustning och medicinutrustning. Deras expertis sträcker sig även till konsultverksamhet inom veterinärmedicin samt utbildning.

Vi vill särskilt hylla Agnes Lenart, vars engagemang och insatser har varit av avgörande betydelse för att vårda kunder och stötta personalen. Tillsammans har de skapat en stabil grund för företagets framgång inom flera områden.

Tack vare Huberts och Agnes arbete har företaget blivit erkänt som länets entreprenör. Vi önskar dem fortsatt framgång och ser med spänning fram emot deras framtida prestationer som företagsledare och entreprenörer inom veterinärverksamhet och detaljhandel.

Stort grattis till Hubert Nowakowski – Länets entreprenörer 2023!

VD Hubert Nowakowski
Org.nr: 559030-6527
Mail: info@kungsvet.se
Adress: TIBBLE TORG 3 – 196 34 Kungsängen
Län: Stockholms län
kungsvet.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *