Kristofer Lindström, VD för Kristofer Lindström Bygg AB, är verkligen en mästare inom byggbranschen. Hans enastående kompetens och erfarenhet har varit motorn bakom företagets framgång och höga kvalitet på tjänster. Kristofer värderar kvalitet högt, och det återspeglas tydligt i varje projekt han tar sig an.

Genom att kontinuerligt leverera överlägsna tjänster har Kristofer inte bara byggt imponerande strukturer utan också skapat en stark och pålitlig verksamhet. Att bli utnämnd till länets entreprenör är ett välförtjänt erkännande av hans dedikation och skicklighet inom byggbranschen.

Kristofer Lindström och hela teamet på Kristofer Lindström Bygg AB, er höga standard och passion för kvalitet är verkligen beundransvärd. Må er framgångssaga fortsätta att blomstra och inspirera andra i branschen!

Stort grattis till Kristofer Lindström – Länets entreprenörer 2023!

VD Kristofer Lindström
Org.nr: 556841-5086
Mail: kristofersbygg@live.se
Adress: Fole Lilla Sojdeby 518 – 621 75 Visby
Län: Gotlands län
facebook.com/kristofersbygg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *