Thomas Holmesjö är den strålande stjärnan som har kammat hem priset som länets entreprenör för 2023. Tillsammans med sin otroliga fru Jenny har de tagit företaget Kräftor & Guidefiske i Vättern AB till nya höjder och skapat en framgångssaga som imponerar på oss alla.

Thomas, med sin djupa kunskap och erfarenhet inom fiske, har sett till att kvaliteten alltid håller högsta standard sedan dag ett. Han har lyckats kombinera passionen för fisket med en professionell inställning, vilket har gjort företaget till en framstående aktör inom branschen.

Jenny, Thomas’ partner in crime, har varit den drivande kraften bakom kulisserna och har tagit hand om alla andra aspekter av företaget. Denna dynamiska duo kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt, och deras samarbete har varit nyckeln till deras framgång.

Genom att överskrida alla våra granskningspunkter har Thomas och Jenny visat sig vara enastående entreprenörer. De har inte bara skapat ett framgångsrikt företag utan har också blivit en inspiration för andra genom sitt dedikerade arbete och starka partnerskap.

Vi gratulerar Thomas Holmesjö och Jenny för att ha blivit länets entreprenörer för 2023. Deras historia är en påminnelse om kraften i passion, samarbete och hårt arbete. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta resa och önskar dem all framgång i framtiden.

Stort grattis till Thomas Holmesjö och Jenny Lilje-Holmesjö – Länets entreprenörer 2023!

VD Thomas Holmesjö
Org.nr: 556659-0534
Mail: thomasfiske@hotmail.com
Adress: Sjögatan 48 A – 563 31 Gränna
Län: Jönköpings län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *