Magnus Söderlund, VD för Kontrakt Montage i Mälardalen AB, är en framstående entreprenör och företagsledare som har utmärkt sig inom teknisk konsultverksamhet, kontrollutrustningar och verkstadsindustrin. Hans engagemang och ledarskap har varit avgörande för företagets framgång och bidragit till dess starka position inom branschen.

Kontrakt Montage i Mälardalen AB har, under ledning av Magnus, blivit en pålitlig aktör inom mekanisk montering och elinstallationer, och företaget strävar ständigt efter att erbjuda högkvalitativa tjänster inom dessa områden. Magnus har visat inte bara kompetens inom sitt område, utan även en förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö och bygga starka relationer med kollegor och affärspartners.

Vi hyllar Magnus Söderlund och hela teamet på Kontrakt Montage i Mälardalen AB för deras dedikation och bidrag till branschen. Tack vare ert hårda arbete och engagemang har ni skapat ett företag som är värt att firas. Fortsätt att vara en förebild för andra och fortsätt er framgångsrika resa!

Stort grattis till Magnus Söderlund – Länets entreprenörer 2023!

VD Magnus Söderlund
Org.nr: 556744-6025
Mail: magnus@kontraktmontage.se
Adress: SEDIMENTVÄGEN 13 – 722 31 Västerås
Län: Västmanlands län

4 Responses

  1. Pingback: ks quik 2000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *